SCHOOLJAAR 2023-2024 - INSCHRIJVINGEN EERSTE JAAR

Om uw ticket te verzilveren en de inschrijving te voltooien zal de school contact opnemen en een afspraak maken. Gelieve volgende documenten mee te brengen: identiteitskaart, klevertje mutualiteit, ingevuld inschrijvingsdocument.
Download hieronder het inschrijvingsdocument:
De wetgever voorziet elke leerling van een recht op inschrijving in een school, weliswaar enkel na instemming met haar pedagogisch project en schoolreglement.
SVI Gijzegem behoort tot het LOP-gebied Aalst (Lokaal Overlegplatform). Alle hieronder vermelde data en aantallen zijn bekend bij het LOP.

Nieuw !

Alle secundaire scholen van Aalst beslisten samen om zich aan te sluiten tot een gemeenschappelijke aanmeldprocedure voor 1A en 1B.

Start je kind in het 1ste jaar van het middelbaar onderwijs in Aalst?
Dan moet je je kind aanmelden.

De aanmeldperiode loopt tussen 27 maart 2023 en 21 april 2023. Alle kinderen worden op dezelfde manier geordend volgens schoolkeuze en bij te weinig plaatsen op toevalsnummer. Broers en zussen van kinderen die al op school zijn ingeschreven, behoren tot een voorrangsgroep.
Meer info via so.naarschoolinaalst.be

INFODAG ZONDAG 12 MAART 2023 14.00 uur - 17.30 uur

SCHOOLJAAR 2023-2024 - INSCHRIJVINGEN LEERLINGEN VAN 2DE TOT 6DE JAAR

Vanaf 17 april 2023 kunnen leerlingen van het 2de tot het 6de leerjaar ingeschreven worden.
Deze inschrijvingen gebeuren liefst na afspraak (053 72 93 40) en gaan gepaard met een intakegesprek waarbij we tijd maken om al uw vragen te beantwoorden over de school. Daarbij peilen we naar uw verwachtingen en bespreken we opties, eventuele medische problemen, leerzorg.
Gelieve bij de inschrijving de identiteitskaart of de ISI-kaart van de leerling mee te brengen, en voor het intakegesprek, indien mogelijk, het laatste rapport.

INFOAVOND VRIJDAG 5 MEI 2023