De werkgroep Insight Out tracht om op een moderne, jeugdige en attractieve wijze de christelijke identiteit van onze school én onze leerlingen te onderbouwen en naar buiten te brengen.

De (caritatieve) zorg voor de medemens (en elkaar), in de geest van Sint-Vincentius, leeft voort in de verschillende acties die binnen het schooljaar worden georganiseerd. De Vastenvoettocht, de sobere maaltijd en de ondersteuning van nationale en internationale organisaties (Mensen Helpen Mensen, Nepal, de Filipijnen, Togo, enz.) zijn maar enkele van de vele initiatieven die op onze school worden georganiseerd en die de leerlingen de kans geven om de christelijke waarden aan te wenden en te exploreren.

 

Vastenvoettocht

 

Tijdens de vastenperiode tonen we op onze school onze solidariteit met mensen in de Derde Wereld. Daarom houden we een vastenvoettocht op vrijdagnamiddag 24 maart met alle leerlingen van de eerste en tweede graad.
Onder begeleiding wandelen alle leerlingen die namiddag 10 kilometer. De leerlingen laten zich voor deze sportieve inspanning sponsoren. De opbrengst gaat integraal naar 'Train The Trainer'.


 

Welzijnsdag

 

 

 

Rode neuzendag

 

 


 Herdenkingsviering

 

Groeikracht LeerkrachtenGroeikracht Leerlingen